All posts in category Nelle

Nelle 5 år!!

Hurra hurra hurra hurra huuuuuuuuurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vores store smukke pige blev 5 år, den 3 november. Det blev til 4 fødselsdage. En for den jyske familie, en for den anden familie. En for børnehaven, og til sidst en på selve dagen, med selvvalgt menu, Risengrød. Her er lidt billeder…

Lige et mere

Dygtige lille pige

Mor skrev det ene bogstav i hver række. Nelle er ved at lærer de små bogstaver så hun selv kan læse, da det er træls at skulle have voksne til det…

Om natten

Bliver min seng invaderet af et eller andet. Jeg er lige stået op, efter at have vågnet mellem de to store børn. Jeg sover nok bare for tungt til at opdage at de kommer, for jeg havde kun opdaget Otto.

Nelle bygger

Nelle har en symetri periode, om det er perler, tegninger eller duplo. Og hun er ret dygtig 😉

Sejlerbørn

Vi var søndag ude med det gode skib Anna. Det er vores gode venner nede af vejen som har båd, og som gav en lille tur, så vi kunne se om det kunne skræmme lillebror ud. Han valgte dog at blive, men det var en dejlig tur, hvor vores børn opførte sig eksemplarisk.

Hård dag

Otto og Nelle ser cirkeline efter aftensmad, og Otto fandt det lidt for hyggeligt.

Tegning

Vores store pige er dygtigt til at tegne, og rikke er dygtig til at være gravid

Paa legepladsen

Vi var er smut udenfor mellem jul og nytaar. Hyggelig afslapning paa legepladsen. Rikke har det lidt bedre, med langt fra godt. Heldigvis har vi nogle dejlige og smukke unger vi kan hygge os med, mens vi venter paa lille Adam, Eddie eller hvad han nu skal hedde.

Rapunzel 4 aar

Vores dejlige, kloge, omsorgsfulde, smukke pige blev 4 den 3 november.