All posts for the month april, 2011

Juice pause.

Klokken et 8, og vi hat vaeret i gang i 2 timer. Godt man n

Aftens snack

Efter et bad er de helt rene unger klar til at komme i seng. De skal sove p

Sommer paaske

Vejret er super, det er over 20 grader varmt. Saa Naar Otto sover, saa tager Nelle og Sika sig ogsaa en lur. I vaagen tilstand bliver der hyggget med spil.

Solblink

Når man ikke kiggger i 2 minutter

Har de sat 4 stole sammen, til en eller anden boldleg. Ganske underholdende, og forældrene syntes de er dygtige, og iderige. (Eller også så ser de Far kaste bolde i hoved på Mor, i håb om hun lærer at gribe 😉 )

Vores dygtige dreng

Otto er blevet meget interesseret i potten. I dag kom han loebende raabende tis tis tis. Han blev sat paa potten som han ville, da Nelle sad paa toilettet. Kort efter blev billede taget af en stolt Otto der viser sin far hvad han kunne.

Byggebilleder

Det ser da vist næsten færdigt ud?

Hurra

I dag er det Martins fødselsdag. 34 år fylder han. Så både Martin og jeg havde taget fri så så vi kunne hygge os sammen. Morgenen startede med rundstykker, kaffe og kage! Tror aldrig jeg har været ved bagere kl. 0630 før… jo, måske på vej hjem fra en bytur. Men jeg var heldig, ved […]

Inde hygge

Naar det regner, hygger vi i stuen med taendt pejs og fjollede lege i stuen.

Den 11 april.

Den 11 april var min morfars fødselsdag. Han boede i huset ved siden af mit hele min barndom, så han har altid betydet meget for mig. Det var altid der man fik lov at lege med tændstikker, eller lege med stemmejern og hammer. Måske er det derfra jeg har fået glæden ved at have en […]